0

Latest Blogs

Rss
Published In: Moncler Jas Kopen Hits: 10 Comment: 0

Over elk van haar vijf reeksen heeft Moncler, het luxe luxekledingmerk, nieuwe ontwerpen geïntroduceerd voor zijn lente / zomer 2018-collectie. Voor Moncler Gamme Bleu heeft de Amerikaanse modeontwerper Thom Browne de geest van Moncler-sportkleding gecombineerd met handgemaakte haute couture in een eerbetoon aan de zeilwereld. Hij heeft een reeks herenkleding ontwikkeld, vaak met technische stoffen, met nautische motieven en een kleurenpalet van blanken, blauw en rood om nylon waterdichte capes en hoeden en klassiek op maat gemaakte jassen, vesten en poloshirts te produceren.

Read more
Published In: Moncler België Hits: 14 Comment: 0

In een wereld waar iedereen zich bewust is van wat ze op de lichamen plaatsen, maar ook waarmee ze hun lichaam bedekken, is mode voor velen een noodzaak. Je kunt je unieke persoonlijkheid laten zien door de kleding te kiezen die je het beste kunt laten zien wie je bent en waar je over gaat. Mode die langer meegaat dan de steeds veranderende seizoenstrends is de juiste keuze. Tijdloos is hoeveel er zijn gegaan om jassen Moncler België te beschrijven. Een modelabelhond zijn is één ding, maar een Moncler-liefhebber zijn zegt veel meer dan fan van elk merk zijn. Het betekent dat je kwaliteit en stijl waardeert. Moncler jassen zijn altijd ontworpen om je lichaam warm te houden zonder dat je extra lagen hoeft te stapelen.

Read more
Published In: Moncler Jas Heren Hits: 28 Comment: 0

Snel veranderende weersomstandigheden op de wereld hebben een grote verantwoordelijkheid op de fabrikanten van kleding en schoenen. Deze dagelijkse slijtageartikelen moeten zodanig zijn ontworpen dat de extreme weersomstandigheden grotendeels kunnen worden gecompenseerd. Het is al enkele jaren waargenomen dat de gebieden waar het winterseizoen erg koud was, kouder zijn geworden, terwijl warmere plaatsen warmer worden. Mensen zoeken dus altijd naar de kleding die hen kan behoeden voor de gevolgen van een sterk weer, dat wil zeggen winter of zomer.

Read more
Published In: Goedkope Moncler Jas Hits: 32 Comment: 0

Moncler maakte een groots en indrukwekkend item in de modewereld in 1986 en ontwikkelde zijn unieke niche in buitensportjassen. Door de jaren heen heeft dit merk zich ontwikkeld en gevestigd als een toonaangevend merk in up-market lifestyle-producten. Hun innovatieve producten en de kwaliteit van wereldklasse hebben een enorme internationale markt voor hun producten gecreëerd. Design, innovatie, kwaliteit en stijl zijn synoniemen voor Moncler.

Read more
Published In: Moncler Jas Dames Hits: 63 Comment: 0

Opgericht in 1952 door Rene Ramillon, ontwerpt dit Franse bedrijf fijne bovenkleding en sportkleding. De naam Moncler is afkomstig van een afkorting voor de stad Monestier-de-Clermont in de Franse Alpen, waar het bedrijf is ontstaan. In 2003 kocht de Italiaanse ondernemer Remo Ruffini het merk en transformeerde het tot een gerenommeerd Italiaans luxebedrijf met Franse roots.

Read more
Published In: Moncler Jas Kopen Hits: 38 Comment: 0

Het vinden van Moncler Jas Kopen online is een vrij eenvoudige taak, een feit dat je zou kunnen begrijpen als je de polsslag leest van de moderne jeugd die zo gek is op het dragen van chique kleding, jassen en outfits die in de mode zijn.

Read more